TÁJÉKOZTATÁS a 2020. március és április havi ebédbefizetésről

Kedves Szülők és Diákok!

2020. március és április hónapban nem lesz ebédeltetés!

A rendkívüli helyzetre tekintettel a 2020. március 16-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül is elfogadásra került, az ÉSZGSZ nem hárítja át a szülőre a le nem mondás következményeit!

Kérjük azokat, akiknek 2020. április hónapra utalás számla lett kiállítva, ne utalják el az ebéd összegét. Akik már utaltak, azoknak a következő étkezési hónapban kerül jóváírásra a térítési díj, amit jelen pillanatban nem tudunk megmondani, hogy mikor lesz.

Ha a szülő a jóváírást nem fogadja el, vagy gyermeke az idei tanévben befejezi a tanulmányait (pl. érettségi miatt), kérheti a befizetett összeg visszafizetését olyan formában, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz). Átutaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét meg kell adnia. A visszafizetésre vonatkozó kérelmet kérjük az ebed.kispestikarolyi@ gmail.com címre megküldeni szíveskedjenek.

A készpénzes visszafizetésre – a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust – várhatóan csak április közepén kerülhet sor.

Erről a későbbiekben kapunk tájékoztatást!

A központi intézkedések nyomán a szülők tájékoztatása folyamatos lesz.

Kérjük, hogy a szülők lehetőleg kísérjék figyelemmel  az ÉSZGSZ honlapját, ahol igyekeznek aktualizálni a rendelkezésükre álló információkat.

Az ÉSZGSZ létrehozott egy központi e-mail címet. Ezen az új e-mail címen keresztül tudnak érdeklődni, információt kérni étkeztetési ügyekkel kapcsolatosan (helyzet@eszgsz.hu).

Az étkezést biztosító Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet honlapja: a www.eszgsz.hu oldalon található.

Üdvözlettel:

Asztalos Tünde

E-mail: ebed.kispestikarolyi@gmail.com

Menu