Kedves Intézmény vezetők!

Kedves Szervezők!

Kedves Tanárok!

Kedves Diákok és Szülők!

A tavalyi évben ismét kihirdetésre került a “Válts egy csokit mosolyra” program. Ezt az adománygyűjtő akciót már sokadik éve hirdeti meg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és minden esztendőben hatalmas az érdeklődés iránta, a támogatóink körében.

A 2019.-es évben minden eddiginél sikeresebb volt a program, hiszen az ország 11 megyéjéből, közel 170 oktatási intézmény csatlakozott a kezdeményezéshez.

Több száz diák, szülő, tanár összefogásával több mázsa csokoládé gyűlt össze az ÁGOTA® Alapítvány által támogatott, családjukat nélkülözni kényszerülő gyermek és fiatalok számára!

A felajánlásokkal közel 1000 gyermek Karácsonyát sikerült szebbé tenni, arcukra mosolyt varázsolni!

Minden jó szándék, amely alapítványunk, s így gyermekeink felé irányul, megerősít bennünket abban, hogy az emberség és jószívűség csodákat tud tenni ott is, ahol mások már hitüket vesztették.

Az alább csatolt köszönőlevélben képeket és linkeket mellékelünk, ahol a karácsonyvárás izgatott pillanataiba kínálunk betekintést Önöknek, illetve a Karácsonyi ünnepségünkön készült fotókat tekinthetik meg.

Önzetlen segítségükért, összefogásukért nem lehetünk eléggé hálásak!

Köszönjük, gyermekeink nevében is!

A köszönőlevélben is szereplő linkek:

Ezen a linken a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány közös szervezésében megvalósuló Karácsonyi ünnepség fotó galériáját tekinthetik meg:

http://szentagota.hu/post/szent-agota-gyermekvedelmi-szolgaltato-karacsonyi-galaja

https://www.youtube.com/watch?v=3Nby78Bj0QM  

Az alábbi linken „Manó gyárunk” munkásságáról készített kisvideót ajánljuk figyelmükbe:

https://www.facebook.com/100010571551736/posts/1048136145548761/

 

Menü